Всім привіт! Після понад 15 років у сфері хакерства як у білому, так і в чорному капелюсі, я вирішив час від часу ділитися посібниками, щоб допомогти двом типам людей: тим, хто просто цікавиться останніми оновленнями безпеки, та іншим, хто хоче навчитися заробляти реальні гроші (це залежить від вас — я не несу відповідальності за будь-яке неправильне використання спільних посібників).
Сьогоднішня тема, як ви, можливо, вже прочитали в заголовку, — це витік криптовалюти. Ця тема почалася 4 роки тому з появою NFT. Ви, можливо, вже чули, що деякі втратили понад 100 мільйонів криптовалют та NFT лише одним клацанням миші, а інші втрачали все більше і більше... Так, це сталося з крипто-дрейнерами. Багато з них були закриті через нові оновлення, які зупинили їх розвиток. Залишилося лише кілька, як-от Exogator, Angel, Inferno... У цьому посібнику я крок за кроком покажу вам, як це працює.
Спочатку потрібно знати, що для цього потрібно:
1 - Звісно ж, скрипт для зливу криптовалюти
2 - Хороший метод криптотрафіку
3. Ваш метод таргетингу
Щоб запобігти витокам, цінний контент було приховано.
[Прихований вміст]
Зрештою, якщо у вас є якісь запитання, не соромтеся ділитися ними — я спробую відповісти, як тільки буду вільний.
Застереження! Весь контент призначений лише для освітніх цілей. [Прихований контент]